Generationsväxlingen

Efter att i flera år kört med osanningen

40-talisterna går i pension

Sverige behöver fri arbetskraftsinvandring. De närmaste 15 åren borde två miljoner nya invandrare flytta hit, menar moderaternas talesman i integrationspolitiska frågor.

– 40-talisterna går i pension och det föds för få barn. Jag tror att vi behöver två miljoner nya invandrare de närmaste 15 åren, säger Göran Lindblad till SvD.

Nu när 3/4 av pensionärerna gått i pension kan man ju inte fortsätta osanningen om 40-talisterna som man nu kallar det för ”Generationsväxlingen

Generationsväxlingen vill få oss att tro det handlar om dessa 4 områden

Åldrande befolkning
Minskad befolkning
Brist på arbetskraft
Behov av arbetskraftsinvandring

Men det är endast ren propaganda för att nu tvinga hela Sverige att fortsätta 30 års misslyckad påtvingad extrem massinvandring som resulterat i

Välfärdsbörda

Ny SCB-prognos om framtida välfärden: Redan 2012 kommer 73 svenska kommuner att ha en ansträngd försörjningsbörda. Om 20 år handlar det om över 200 kommuner. SCB har på SEB:s uppdrag gjort en prognos om hur enskilda kommuner påverkas av de stora demografiska förändringarna fram till 2040.

som domineras av

218.000 arbetslösa invandrare

På Arbetsförmedlingen finns i dag 218.000 inskrivna med utländsk bakgrund. Många av dem är välutbildade, 60 procent har minst gymnasieutbildning. Trots det har många svårt att få ett arbete. Så kan det inte fortsätta. Vi behöver allas kompetens för att lösa den kommande generationsväxlingen.

Då har regeringen kommit till en punkt då dom kan börja föra svenskfientlig politik och dela Sverige i svart och vitt för att dumpa svenskars löner! Mer att läsa på Nystartszoner!

Om vi redan idag har 218.000 arbetslösa invandrare, på vilket sätt ska fler arbetslösa invandring som ni vill tvinga kommunerna rädda dom?

Kommentarer är stängda.